Услови куповине

ПРОДАЈА АЛКОХОЛНИХ ПИЋА ЈЕ ЗАБРАЊЕНА ОСОБАМА МЛАЂИМ ОД 18 ГОДИНА

Купцима млађим од 18 година не испоручујемо пакете.

ИСПОРУКА

Пиво се испоручује искључиво у пакетима од 12 флаша. Слање једне или две флаше нe би било исплативо, трошкови испоруке би премашили цену пива. Слањем пива у пакету смо редуковали трошкове слања по флаши, што омогућује бесплатну испоруку пива на територији целе Србије. Рок испоруке робе је од један до три радна дана од момента наручивања.

ИСПОРУКА И ПЛАЋАЊЕ

Плаћање се врши поузећем куриру приликом испоруке. Плаћа се цена која је исказана на овом порталу, без скривених трошкова.

РЕКЛАМАЦИЈЕ

Не сносимо одговорност за квалитет пива уколико производу није истекао рок трајања којег је назначио произвођач на флаши. Ипак, уколико дође до ситуације да пиво којем није истекао рок трајања не буде исправно за пиће, попуните захтев за рекламацију, а ми ћемо контактирати произвођача и покушаћемо да вам надокнадимо штету.
Продавница пива се обавезује да ће доставити пиво у одговарајућој картонској амбалажи са заштитним саћем, тако да је могућност ломљења флаше сведена на најмању могућу меру. Продавница пива не сноси одговорност уколико током транспорта дође до ломљења флаша.

ЛИЧНИ ПОДАЦИ

Лични подаци неће бити никоме уступљени ни под каквим условима. Нећемо вам слати поруке, осим ако нисте пријављени на наш електронски билтен.